fredag 16 april 2010

Utan mat = inget roligt!

Det lilla barnet skulle idag gå på disco. Hon hade varit nere hos Michaela och gjort sig så himla fin och pappa och jag satt i fönstret och såg dom bägge när dom gick förbi, som två små prinsessor! Under tiden tog jag tillfället i akt och gjorde klart en sock så jag kunde lägga ännu ett par i "inte fäst-högen".

Medans jag satt i soffan ringde min mobil. det var en mycket ledsen Emmy som ville bli hämtad "med bilen, mamma!!!". Då visade det sig att flickorna skulle köpa sig varsin pizzabit på discot men dom hade väl antagligen inte gjort tillräckligt så det fanns inga kvar. Emmy blir ju alltid hungrig NU och får hon inte mat så blir hon skakig och matt. Därför var det bättre att åka hem och få sig en stor hamburgare som jag slängde på pannan direkt när vi kom innanför dörren.

Sedan så ville Emmy att jag skulle ta febern och se på attan så hade hon inte lite feber oxå. Hon hade ont i magmusklerna och jag tror att hon är lite överansträngd i musklerna helt enkelt. Jag sa till henne att nu får det bli en luuugn helg! Att vila är ett måste när man har EDS... Kanske lättare för oss vuxna att lyda denna order?
Denna bilden hittade jag i kameran i morse! Den bara lyser bus och det är faktiskt så. Emmy håller här på att busa med Gibson och trots hans höga ålder så ballar han aldrig ur om det är bus på gång! (Man får ju godis!)


De här otroligt fina tulpanerna köpte jag på ICA igår. Tror dom kallas för papegoj-tulpaner? Nä, jag vet inte men det känns som ett passande namn. Jag var ju då och handlade igår och när jag kliver ur bilen så får jag naturligtvis kramp... Och på ett himla bra ställe oxå: käken och inne i halsen! Tala om att jag trodde hundra gånger att jag skulle spy! Tack och lov så hade jag oxynorm i väskan så jag tog min självscanningsapparat och blippade genast på en "bonaqua" och slängde i mig tabletten! Efter ett tag så släppte det men sådana här situationer gör mig alltid påmind om att jag MÅSTE ha tabletter med mig!


Idag är det mulet och trist. Jag ska lägga mig i badet så snart hemtjänsten gått. Kroppen behöver en dos med värme och avslappning, bäst jag lyder ;-)