söndag 11 november 2012

Egentligen hinner jag inte...

...jag ska nämligen ansöka om bostadsbidrag, halleluja... Jag gör detta en gång per år men ändå känns det som om jag gjorde det igår. Man måste ju göra detta men ack så trist det är... Det tristaste är att inget har hänt sedan sist, jag får alltså skicka in ändå även att min "lön" är densamma och min hyra likaså... Jag får väl ta mig i kragen och göra det bara, har ju inget annat val... Men trist är det allt!!!

Om ni undrar vad jag gjorde igår så var jag tvungen att ta en vilodag efter att ha varit ordningsvakt på ett barndisco. Eller disco... tycker mer att det var en blandning av "busfabriken" och enormt sockerfyllda barn... De handlade godis som stollar och ju mera de köpte desto mer energi fick dom. Detta med att dansa är nog inget de gör i den åldern, jag såg INGEN som dansade! De sprang och hoppade men dansade gjorde de inte...

Trots avsaknad av dans så tyckte jag att det var kul. Jag kan faktiskt tänka mig att göra om det! Att få prata med lite andra föräldrar är ju faktiskt kul, sen att se dessa ungar fara fram som värsta fartdårar i sina finaste kläder, det är faktiskt något som får mig att minnas mina egna stunder på dansgolvet. Vi började visserligen inte gå på skoldans förrän vi gick i 7:an men vi (iallafall jag) var rätt små då oxå.

Glöm inte att det är söndag, man får ta livet i snigelfart då!