onsdag 12 januari 2011

Blå boll har blivit blå mus...

Har idag varit på en mycket högljudd resa till Nässjö... Den älskade hunden skällde nästan hela vägen och när han skäller så slår han alltid nosen i biltaket vilket leder till en aningens skadad nos:

Själva besöket hos veterinären gick bra, Gibson ska sluta med antibiotikan och såret ser fint ut. Det kommer säkert att ta ett par veckor till innan det har läkt helt men jag ska bara tvätta det och se så det inte kommer en massa skräp i såren. Skönt att han blev godkänd, nu slipper vi flera veterinärbesök!

Jag var ju tvungen att ta en tripp till djuraffären oxå. Gibson skällde hela resan genom stan... Han fick dock följa med in och lukta på allt gott där inne. Jag hittade en massa bollar med skrammel i, köpte en rejäl laddning så Buddha inte blir utan!

När jag åkte hem så fick jag ett sms om att mitt paket från Grand-prix hade kommit! Detta betydde fler leksaker till Buddha! Fast i början tyckte han nog att plasten var mycket roligare än leksakerna!

Sedan fick han syn så sin nya kärlek; en blå skrammel-mus...

Han leker och leker och leker... Jösses vilken lycka... Nu är han precis slut men ändå så måste man ju ha koll på musen!

Jag hade beställt en elementsäng oxå:

Det enda negativa med denna var att den bara passade elementet i mitt sovrum, de andra var för smala... Dock vore det ju passande om han sover i den för över honom i fönstret står en annan Buddha och vakar över honom...

Om ni undrar så fick Gibson en hel hög med godsaker han oxå, det var han värd!

Mera snö...

Naturligtvis så har detta jäkla vita, blöta ramlat ned från himmelen inatt igen... Varför? Det började ju se så himla bra ut...

Jag ska ju in till staden idag för ett (hoppas jag) sista besök hos veterinären. Min hund gillar att åka bil, han gillar det så mycket så vid varenda kurva så skäller han. Ni kan ju tänka er hur man som förare blir med en skällande hund där bak... Jag minns en gång när jag åkte till Jönköping med honom och han skällde så mycket så jag höll på att få ett psykbryt! Tänk er nästan en timmes konstant skällande...

Numera har han blivit lite lugnare, kanske är det åldern... Numera klarar jag att åka själv med honom, visst är han jobbig men jag får inte längre stora psykbrytet!

Jag måste iallafall åka till djurmagasinet och köpa blåa bollar till Buddha. Idag var den borta IGEN! Att bara ha EN sådan boll är en aningens påfrestande, han "gömmer" den någonstans och sedan kommer han och vill att man ska leta efter den... Förstår inte varför han inte tycker att något annat är roligt... Tänkte kolla om de har laserpekare, det gillar iallafall syrrans katter! Man får helt enkelt testa sig fram...

Ska ni göra något roligt idag då?