lördag 2 juni 2012

Rumpnisse-rap!

Ja inte är det varje man får se rumpnissar sjunga rap medans de dansar! Idag har jag sett Ronja Rövardotter som uteteater i Eksjö.

Vädret var så där på gränsen hela tiden, på gränsen till regn alltså! Vi klarade oss men attans vad kallt det var, som en kall höstdag...

Teatern började meda tt vildvittrorna susade in och skrämde en och annan liten som satt bakom oss.

Här har vi Mattis, Ronja och Lovis.

Ronja och Birk.

Ronja fastnade med foten i ett hål och gissa vad som hände? Dessa söta rappande rumpnissarna kom fram och både rappade och dansade. 

De tog nog alla med storm för söta var dom allt!

Här har vi en annan söt tjej, Emmy! Ni fattar att det var kallt va...

Här står de båda rövarbanden och muckar med varandra!

Nu jäklar ska det göras upp om vem som är den störste och starkaste rövarhövdingen i världen!

Vem som vann vet vi ju... Borka fick känna sig besegrad...

Jag tycker att föreställningen var himla bra, vilka ungar till att dansa och sjunga! Emmy tyckte att det bästa var i slutet när Skalle-Pär dog, kanske inte låter så himla kul men det var det faktiskt!

Väl hemma fick vi försöka bli lite varma, det är första juni men ack så kallt...

Jag har blivit en shoppoholic?

Iallafall kläd-shoppoholic känns det som. Har tagit mig i kragen och inhandlat lite sommarkläder till mig själv faktiskt, det behövdes verkligen! Senast jag köpte sommarkläder var till USA-resan och hur länge sedan är inte det, 2 år? Då inser man att garderoben måste förnyas lite, speciellt när det man har både är urtvättat och sönder...

Nu har iallafall både Emmy och jag kläder för denna sommar, Emmy fick välja själv från Ellos vad hon ville ha så hon är rätt så nöjd. Nu hoppas vi på en kanonsommar, massor med sol och regn precis när det behövs! Önska kan man ju iallafall eller hur! Idag hoppas jag på sol för vi ska titta på utomhusteater i Eksjö. Bilder på detta kommer troligtvis senare!