tisdag 17 maj 2011

Jag skönk lågt idag...

Först så skönk min medvetandegrad väldigt lågt... Jag somnade alltså i soffan som vanligt. Inte konstigt för min kropp bröts troligtvis av på mitten av detta sopandet jag gjorde (jag gör aldrig om det...tror jag).

Sedan när jag hade vaknat satte jag mig i min fotölj och skönk så lågt man kan komma... Jag tittade på en dansk film som var det dåligaste man kan skåda... Varför stänger man inte av skiten för då? Det är liksom så dåligt så man måste titta färdigt iallafall.

Jag virkade iallafall som en blådåre medans filmen segade sig fram. Kanske en bra kombination, Dansk dålig film och virkning? En filt ska det ju bli men nu ska jag bara ta reda på hur stor den ska bli... Som en spjälsäng kanske? Får kolla IKEA efter mått... Större orkar jag nog inte göra, vill ju göra annat oxå. Huvudet är FULLT med idéer ju!

Ibland är jag inte smart...

Oftast kan jag hejda mig men ibland går det bara inte. Jag pratar om städning... Idag var hemtjänsten här och städade. Jag satt utanför och råkade se allt pollen som låg överallt. Tog en trasa och började torka lite... Sen händer det där dumma, ja ni vet när man börjar gno lite och får städ-djävulen i sig. Man kan bara inte sluta!

Jag torkade av mina utemöbler och sedan råkade jag få syn på en sopkvast och började sopa... Visst, det var behövligt... En stor hög med pollen och grus blev det. Jag var allt lite stolt över min städning i några minuter. Tills jag skulle röra mina armar typ... Armarna och ryggen var som ett enda stort blåmärke... SKIT! När i hundan ska man lära sig? Typ aldrig...

Nu sitter jag här med en värmekudde på axlarna och hoppas tabletten ska verka snart. Fast man lär sig ju aldrig var gränsen går om man inte provar lite ibland eller hur?

Jag kan oxå meddela er alla att jag ringde till habiliteringen om Emmy. De skulle prata med läkaren idag om detta så sen hör de väl av sig på något sätt. Troligtvis är det väl så att hon växer så otroligt fort just nu och musklerna orkar inte hålla ihop denna gingliga kropp! Inte konstigt hon har ont alltså... Idag mådde hon dock lite bättre men hon fick vara hemma iallafall. Vila är den bästa medicinen!