lördag 6 november 2010

En liten film.

När jag var hos Buddhas uppfödare så filmade jag lite. Om ni klickar HÄR så kommer ni till youtube och just denna filmen som visar fem underbara kattungar! Det är inte Buddha och hans syskon utan de större kattungarna (10 veckor kanske?) som leker med Emmy.

Dum dag...

Idag ska jag på kalas... Egentligen skulle jag bara vilja krypa ner i soffan och titta på deckare hela dagen... Det var en dum dag att ha kalas på... Just idag när mina höfter har tagit semester! Utan höften så är det lite problematiskt att gå på kalas liksom... Men, men, det finns tabletter...

Jag fick en fråga från en kvinna (tror jag att det var) som undrade vad man skulle göra när man inte blev trodd av sin läkare. Hon hade blivit remitterad till en annan som hade ställt diagnos EDS men hennes vanlige doktor ville inte lyssna på det örat! Vad är det för doktorer i detta jävla Sverige???

Mitt svar är till dig: Byt doktor!!! På något sätt borde du kunna göra det! Man ska inte behöva ha sådana där korkade läkare som bara tänker på prestige hela tiden. Säg att du inte är nöjd med honom eller vad som helst, han kan ju inte nonchalera andra doktorers utredningar hela tiden.

Tyvärr så är det så inom svensk sjukvård att man måste våga göra sin röst hörd... För mig tog det 17 år från mitt första läkarbesök och tills den dagen då jag ÄNTLIGEN kom till Hejco. Detta tack vare att jag helt enkelt VÄGRADE gå till den läkaren jag egentligen skulle ha! Jag hade haft den läkaren innan och han menade på att det inte var något fel på mig!

VÅGA SÄGA NEJ!