lördag 10 april 2010

Då var lille Måns döpt!

Idag var det då dax för dopet för Måns Roland Dennis Uldin (tror det var rätt ordning!). Dopet skedde i Norra Solberga medeltidskyrka. Det är en liten mysig kyrka som jag bara älskar. Det finns oxå en stor kyrka brevid men denna blir mer mysig!

Måns var tyst som en mus när han fick vatten på huvudet och sedan höjde prästen upp honom i skyarna! Han ser allt lite fundersam ut...


Här ser ni familjen (Markus fattas dock på bilden) Uldin plus farmor Inger.


Sedan bar det av till Annebergs samlingslokal för intagande av smörgåstårta! Hur mumsigt som helst, jag åt så jag nästan spräckte hela magsäcken... Måns låg i sin vagn och gjorde "urre-ljud". Så himla gulligt!


Mamma Lisa fick en hög med paket att öppna.


Själv gjorde jag en sån jäkla dum grej i kyrkan... Jag tappade kameran i golvet! Jag kan knappt hålla i något längre utan att tappa det så Måns höll jag faktiskt inte i. Vill liksom inte tappa ett barn i golvet! Tack och lov så fungerade kameran men jag blir så arg att händerna inte fungerar...

Det var iallafall en rolig dag, ungarna hade roligt oxå, dom sprang ute och hade roligt tills deras händer och öron var helt iskalla. Vädret är väl inte det bästa idag... Kallt som fasen med regndroppar som är kalla som is... Imorse hade det visst snöat lite. April-väder???

Nu är jag iallafall jäkligt trött så jag ska försöka lägga mig i soffan med mitt sticke...

"Nu ska jag göra mig vacker"


Så här vacker blev barnet efter att ha fått lida pin med en massa flätor i håret en hel natt. Vad gör man inte för att göra sig vacker?