fredag 24 december 2010

Vilken kaotisk och knäpp jul det blev...

Ja jösses... Imorse när jag kollade till hunden så hade en stor skinnbit släppt så det var ett stort gapande hål... Tre centimeter långt och en cm brett... Det var själva bitskadan som lossnade alltså... Fasen oxå, fick helt enkelt panik! Ska man behöva åka in IDAG!!!

Ringde in till djursjukhuset som sa att bara jag höll det rent så var det ingen fara, bättre skiten kom ut liksom... Testade oxå att kasta en köttbullew till honom och se på fasen, han åt!!! Jag tror han å¨t 5 köttbullar och en prinskorv till frukost.

Sedan gick vi upp till mor och far... Hela familjen var till slut samlad och vi delade ut klapparna. Emmy fick Sims 2 djurliv och blev så himla glad tills jag såg att mormor hade köpt till playstation istället för pc.... Gissa vem som blev så jäkla besviken så hon lipade trots att jag sa att vi skulle fixa det!

Nu har vi kommit hem och allt känns äntligen lite mindre knäppt.. Att vara hemma i lugn och se på den nya Shrek-filmen... Det är en riktig jul det! GOD JUL PÅ ER ALLA!!!