onsdag 30 maj 2012

Snart lite sprutor...

Tack och lov säger jag för jäklar vad jag mår "very bad" just nu... Illamåendet ligger och pyr hela tiden och det är så äckligt. Skulle egentligen varit och tagit nya sprutor i mitten på månaden så inte konstigt jag mår perkele egentligen.. Jag har dock en anledning att jag väntade denna gången. Idag ska jag nämligen till arbetsterapeuten och mäta min gamla rulle för jag ska nämligen få en ny!!! Då tänkte jag alltså att jag tar sprutorna samtidigt för jag orkar inte åka dit flera gånger på en månad, åh nej!

Tillbaka till rullen, sanningen är att min rullrtol är slutkörd... Han ska till rullstols-himlen tyvärr... Han har hjälpt mig massor, kört mig över stock och sten (kanske därför han är sliten?) både sommar och vinter... Fast jag anser att har man en elrullstol så ska man använda den, inte låta den samla damm! Min gamla rulle finns det tyvärr inga reservdelar till längre och den är inte riktigt tillförlitlig. Joysticken lyder inte riktigt längre och vem vågar åka långrunda då?

Så idag ska AT mäta min gamla rulle och doktorn min ska skriva nytt intyg, annars får man ingen! Här i detta länet får man ha rullen utan någon betalning bara man tecknar försäkring på den. Himla bra! Men jag antar att det tar ett tag innan den nya står här ute, jag räknar med framåt hösten...

Färdtjänsten fick jag tillbaka igår, min handläggare ringde på morgonen och då var det fixat redan. Tur det finna snälla människor (och snabba!).

                                   
Blir det en sådan här kanske?                                                     Eller en sådan här?


Bilder är lånade från google...