måndag 31 januari 2011

Nu glömde jag IGEN!

Ibland undrar jag om någon väldigt betydelsefull hjärncell har lämnat mig...

Nu ikväll har vi haft stick-café. Efter att ha suttit där en stund så kom jag på att jag glömde att ta bort kattens mat IGEN! Gissa vem som hade ätit upp maten IGEN? Grrr... Denna jäkla glömska... Kräks på den snart!

Trots detta misstag från mig så var sticke-kvällen som vanligt trevlig. Mamma hade bakat en underbar kaka med någon sorts marängsmet och hur gott är inte det? Eftersom Anna-Britt inte var med idag så åt jag hennes bit oxå, hihi! Som vanligt så glömmer jag att ta kort. Mamma stickar vridna sockar, Anette tub-halsdukar och jag fortsätter på min tröja. Nu har jag idag gjort en halv ärm. En och en halv ärm kvar alltså.

Sen ska man ju sy ihop spektaklet oxå... Det är en annan historia! Sov gott alla mina kära vänner!

"Ser jag söt ut nu?"

Hörde ett ljud ifrån sovrummet, ett ljud som betyder "Buddha busar!". Vet inte om ni ser på följande bild att jag har dinglande metall-grejer hängande i fönstret. Dessa har jag där för att gardinerna inte ska åka ihop. Buddha tycker dock att det är bättre att peta på dom så att de smäller in i elementet och då låter det "kloink". Jag tycker inte det är lika kul faktiskt så jag tänkte knäppa ett kort på honom när han busar!

Kan säga att här smög jag in med kameran men innan jag ens hunnit in i rummet hade han hunnit att lägga sig i modell-pose!

Och när matte står kvar med kamera så gör jag mig ÄNNU sötare så hon absolut ska förlåta mig!

Sötis!