lördag 30 januari 2010

Nu ska det la funka!

Jag blir så galen på all teknisk skit för närvarande... Nu tror jag dock att jag kanske har löst det så ALLA kan kommentera på denna bloggen! Annars kan ni väl hojta? Jag har haft en skön kväll ihop med Haber, Persbrant och gänget, Beck alltså. Snart har jag ju kollat igenom alla och då får jag väl börja med nån annan kriminal-serie. Har några "Morden i Midsomer" som jag inte har sett så det får bli nästa gång Emmy är borta. När hon är hemmma blir det inte att jag tittar på sådant faktiskt. Då tittar jag nästan bara på tv ihop med Emmy å gissa vad vi tittar på? MYTHBUSTERS på discovery. Vad är det för barn jag har??? (Hoppas hon blir smart, får ett välbetalt jobb och tjänar bra med stålar så hon kan ge sin mamma lite, moahahaha...)

Att handla i pyjamas...

Ja så kan det bli ibland... Mamma ringde när jag knappt hade hunnit innanför dörren med hunden. Hon undrade om jag möjligtvis skulle med till stan? Jo då det kunde jag väl men vad ska jag ta på mig? Vem behöver klä sig fint när det finns skidställ? Jag hade pyjamasen under när jag shoppade runt och inget visste om det!

Nu sitter jag här med munnen full av semlan som vi köpte på hemvägen. Fasen vad gott det är! Nu är jag mätt och frysen och kylen är fulla med mat så jag klarar mig säkert en hel månad. Det är så gött när det är så. Jag har alltid frysen full eftersom jag är lite av en hamster, jag måste ha ett lager så jag vet att jag aldrig är utan vissa grejer. Mat är det jag först hamstrar. Sen har vi sånt som schampo och balsam. Och till sist bodylotion, det kan jag bara inte vara utan! Hamstrar ni nåt?