fredag 8 april 2011

Symässa!

Åkte vid halv tio med lilla mamma som "ledsagare". Var nästan lite pirrig i magen innan vi kom dit, jag längtade ju så! Dock så möttes vi av denna köbildning när vi kom in i entrén:

Kön gick sakta framåt... Vi nästan ville skrika " men skynda er då, vi vill klappa garn NUUUU!!!". Efter en kvart i kö betalade vi 100 kronor och steg in i garnets värld...

Möttes av detta underbara konstverk direkt vid ingången...

Det var både mycket folk och många utställare. Det enda jag saknade var alla gratis-grejer... Inte en enda penna, inte en enda tidning gratis... Lite dåligt tyckte jag faktiskt.

Nu ska jag visa allt jag handlade. Först ut är 4 nystan jubileumsgarn och 6 nystan bomullsgarn. 10 nystan för 100 kr. Billigt och bra!


Sedan köpte jag detta underbara 2-trådiga ullgarn från Ullcentrum, färgen heter höst:

Bomullsgarn för 10 kr styck:

Garn plus beskrivning 100 kr. Garnet är av mohair-blandning:

Garnet Sarek ska visst utgå. Dessa såldes ut för 75 spänn kassen. 5 nystan alltså för 75:

Sedan blev det 3 virknålar och två sjalnålar (jag ska använda dessa till det iallafall):

Här har ni mig, väldigt glad men oxå väldigt trött:

Buddha tyckte allt att jag hade varit borta alldeles för länge... Till råga på allt så hade jag inte köpt en endaste kattleksak, vilken fräckhet! Då gav han igen lite:

Jag kan säga att dagen har varit perfekt på alla sätt och vis. Vi har haft så trevligt, bra chaufför både dit och hem och massor med trevligt att titta på. Vi har redan bestämt att vi åker på detta nästa år igen om det blir något!

Nu ska jag dock försöka vila min garn-ansträngda hjärna en stund...