fredag 26 februari 2010

Försmak på födelsedag...

Emmy fyller ju år imorgon men idag så skulle det firas lite, en liten försmak så att säga. Emmys farmor plus Faster Pia med sambo Claes kom hit.

Vi satt och pratade om ditten och datten, alltid trevligt att träffa "släkten"! Även om jag egentligen inte är släkt med dom så känns det så iallafall! Pia och jag har ju varit vänner även om hennes bror och jag inte är tillsammans längre. Skönt med stadig vänskap!

Emmy var dock inte på hugget denna dag, hon har lite ångest ibland(eller jag vet inte vad jag ska kalla det... Emmy säger att hon blir "stressad" så ångest är det nog...). Denna dagen var inte hennes dag om jag säger så. Hon ville inte öppna paket medans folket var kvar här så det fick vi ta när dom åkt hem. Ja barn är allt märkliga och ofta undrar jag hur dom tänker... Själv var jag likadan som Emmy när jag var liten, jag kunde få "utbrott" som det inte riktigt fanns någon förklaring till. Jag visste dock att jag var nervös! Detta skulle jag kunna göra ett låååångt inlägg om men det tar vi någon annan gång. Nu kollar vi in Emmy:

Faster Pia hade köpt en portabel DVD till henne som hon kan ha när vi åker utomlands!!! Fan vad du är bäst PIA!!! Emmy blev själaglad och sitter nu och kollar på filmen "Upp" som hon oxå fick. Tack, tack och åter tack alltså!

Att försöka slå in paket...

Ja det är kanske inte alltid så lätt som det låter. Iallafall var det lättare när jag var "friskare" i mina armar och framförallt i mina fingrar.

Var ju tvungen att slå in Emmys paket innan hon kom hem ifrån skolan och som jag har blarrat idag så blev tiden lite knapp. Sen ska man ju helst ha alla grejer oxå... Jag säger bara tejp... En sak som jag köper hem nästan varje gång jag är på ÖB (Vi pratar storpack här) men som aldrig finns när jag behöver det! Letade som en galning efter alla tejpar jag har köpt men den enda jag hittade var den här:

Hmm... Inte den största tejpen men den får duga! Papper hade jag bara en halv rulle kvar av och det hade nog legat länge i garderoben för det var så där skört så det gick sönder och hade sig... Men skam den som ger sig, paket blev det, dock inte med den finaste inslagningen...

Nu har jag mega-ont i ryggen. Slå in paket suger verkligen på kroppen...

Bla-bla-bla-bla...

Vilken jäkla morgon... Tala om att prata munnen ur led.. Nu har jag blarrat med gud och alla människor så jag är alldeles öm i musklerna i ansiktet! Ibland blir det nämligen så att man går ut med hunden och vips så kommer ALLA människor och ska prata med en. En både för och nackdel om man bor på ett litet ställe där alla känner alla. Fördelen är att man alltid har någon att prata med, det är bara att gå ut! Nackdelen är att man ibland känner att man inte hinner att prata så mycket.

Men inte ska jag gnälla!!! Alla människor här omkring är jättesnälla och jag är så tacksam att jag bor som jag bor... Man hade kunnat bo i en storstad och varit helt isolerad... Hur bor ni som läser?

Idag ska jag ta mig ett hett bad och njuta en stund. Sedan kommer "faster Pia" och firar Emmy! Hon fyller ju 10 år imorgon och jag kan inte fatta att det har gått så himla lång tid sedan hon föddes...Tiden går alldeles för fort! När Emmy var liten så mådde jag väldigt psykiskt dåligt så hennes första år är som ett töcken... Tyvärr... Jag var dålig och hon hade kolik... Ingen bra start om man säger så... Sen visste vi ju inte att varken Emmy eller jag hade EDS så det vart mycket som strulade när Emmy var liten.

Iallafall så blir det kalas hela helgen och vi får väl se om jag överlever;-)