lördag 17 juli 2010

En sömnig eftermiddag...

Tog med kameran för att filma med den på mor och fars hus. Anledningen är att de i Amerika ska få se hur vi har det i mörkaste småland. Det blev två 4 minuters filmer så de blir nog nöjda!

Detta filmandet blev tydligen för mycket för mig, jag blev så himmelens trött som man bara kan bli! Satte mig i en badenbaden, satte den i ligg-läge och vips så sov jag! Hörde att mamma och pappa kommenterade att jag låg helt stilla och hade gjort så i över en timme. När jag väl öppnade mina grå-blå så kunde jag knappt röra mig!

Nu sitter jag här och njuter av att åskan som har farit fram och tillbaka hela dagen har gjort världen en aning svalare.

Fru Venus undrade i en kommentar hur jag ska göra med rullstol och så i USA. Det ska jag nu berätta! Jag ska ha med mig min transportrullstol som är ihopfällbar. Denna kan/får jag inte köra själv så nån måste ju köra mig (arbetsterapeuten tyckte att det var bäst att skona mina armar genom att jag hade en rullstol som hade för små hjul så jag helt enkelt inte KUNDE köra den själv).

Rullstolen kommer att åka med som bagage och jag antar att om jag behöver en rulle på vägen mellan gate:erna så fixar dom en. När min pappa beställde resan så skrev dom in att jag var "invalido" så det löser sig säkert.

Dock så har mina ben och rygg skött sig nu i sommar. Jag är jätteglad men nervsmärtan är inte mindre för det så jag får ta det mycket försiktigt... Trist... Men, men, that´s life!

Vågskvalp utanför huset!

Idag på morgonen bröt ett fruktansvärt åsk-oväder ut över samhället. Naturligtvis precis när man ska gå första rundan med hunden... Tur att min hund inte bryr sig om åska, han går som vanligt och luktar på blommorna som inget har hänt...

Jag tycker åska kan vara lite trevligt, fast jag vill inte vara ute i det! Så när hunden hade gjort nr 2 skyndade vi oss in för att se på eländet från insidan.

Utanför har vi en väg där det alltid blir översvämning så fort det regnar som fasen. Det är alltid lika kul att sitta och titta på bilarna som kör igenom den lilla sjön som har bildats av regnat.

Så här stilla kan det se ut:


Eller så kan man brassa på lite mer så det blir en aningens vågskvalp:


Eller så kör man så utav bara helvete så man skapar en tsunami i det lilla samhället Anneberg!