måndag 17 september 2012

Imorgon gäller det...

Jag har gått och investerat i en ny dammsugare (eller gått och gått, jag har inte gått en meter då jag beställde den via nätet...), nu hoppas jag verkligen att den håller vad de lovar på reklamen också.


Detta är en vattendammsugare, det innebär att det istället för dammsugarpåse finns en behållare med vatten som ska ta upp all skit. En i hemtjänsten hade en sådan hemma och hon var supernöjd!
Nu återstår det bara att jag ska bli det också, imorgon gäller det, då ska det städas...

Dagen har bjudit på blandat väder, först regn och sedan sol... Jag lånar min granne Kristinas hundar och går ut med när vädret är fint, på så sätt får jag behålla lite av den känslan som jag saknade så vansinnigt när Gibson dog. 
Kristina har två illbattingar av rasen Puli, det är banne mig fullt ös hela tiden! Jag orkar bara ta dom en och en, de blir avundsjuka på varandra när jag bara tar den ena men jag orkar inte hålla i två, sen har jag ju bara en hand när jag håller i joysticken. Det är så kul att se vilken glädje de visar när jag kommer och ska gå ut med dom, inte för att de inte tycker om när Kristina går med dom utan för att jag låter dom springa hela vägen så de verkligen får rasta av sig. Ibland är det bra att ha rulle!