söndag 15 juli 2012

En helt vanlig söndag...

Ja, så är det... En söndag, en dag som är som alla andra dagar i livet...När man är pensionär så blir dagarna så lika varandra. Nu har jag varit så down på grund av sprutorna oxå, jag blir så trött av dom... Skulle kunna lägga mig redan vid sex på kvällen men igår höll jag upp ögonen med fingrarna för att inte somna!

Idag är det faktiskt lite sol, det märkte faktiskt till och med katterna. Tussan kom fram till mig och "pratade" en hel ramsa. Jag frågade om hon ville gå ut och då sprang hon till balkongdörren! Sen hittade hon en fläck på cementgolvet där solen fanns och la sig med magen i vädret.

Tror jag inte har satt in en bild på hela mammas rosenbuske, den är så maffig och doftar underbart!

Denna taggiga knopp är väl otrolig. Så perfekt, hur kan blommorna fixa till detta egentligen? Snart kommer den att bli ljuslila och vara full av humlor...

Jag hoppas att alla ni där ute tar vara på varenda dag. Sommaren är inte slut än, det kan komma dagar med massor av sol men oxå dagar med regn och kyla. Livet är dock här och nu, det tar inte hänsyn till vädret! Så ta vara på livet och njut av varenda dag!