söndag 14 augusti 2011

Inget koppel i sikte...

Sådan tur hade jag inte trots att jag gick i mina egna fotspår... Typiskt att det var det fina läderkopplet och inte ett "sketet" terylene-koppel.... Men men, någon annan som inte hade något koppel alls kanske hittade det och blev jätteglad, vad vet jag?

Svamp hittade jag inte heller... Eller jo, kanske... Har hittat svampar på en stubbe och jag tror att det är trumpetsvamp. De är väldigt lika trattkantareller iallafall. Får väl testa att äta dom, dör jag så var det fel svamp, hihi!

Igår var det underbart väder... Vi hade tänkt att vi skulle åkt ut och gått (ja, hur ska man säga när man går med fyra hjul?) en längre runda men Anette hade så ont i sina leder efter gårdagens runda då det blev så kyligt i slutet. Hon undrade om vi inte kunde ha "träff" ute i trädgården istället? Jag tog med min solstol och så drack vi kaffe och stickade ute i solen. En alldeles underbar dag med andra ord!

Idag regnar det så det blir nog ingen promenad... Känns som om man vill ta vara på varenda dag som det är fint väder, jag vill ut i skogen och leta guld ju! Dock inte i ös-regn, där går gränsen...