onsdag 20 juli 2011

Som en ny människa...

Dagen efter all nervositet vaknade jag naturligtvis med spränghuvudvärk. Jag spände mig väl som en fiolsträng igår kan jag tänka mig... Idag skulle jag då få min belöning för att jag hade varit duktig igår. En klippning är bra för själen, det fick bli min belöning... Här är jag före klippningen:


Nacken är ett stort problem för mig... Har sådana virvlar så håret står alltid rätt ut hur mycket gojs man än har i håret... Så det stod mellan att låta det växa ut eller kapa av hela skiten.


Jag valde att kapa hela skiten!En rätt så kapad nacke om jag får säga det själv! Har inte färgat det än men det ska göras imorgon med hjälp av lilla mor. Gör jag det själv så lär hela nacken bli röd! Jag trivs iallafall jättebra i denna frisyr och jag gillar min frisör skarpt. Hon kommer med förslag och är inte rädd för att testa lite. En frisör som man kan diskutera fram en bra frisyr med och som klipper därefter.

Jag kommer nog att låta det bli lite mera "spret" på huvudet. Man får känna efter i några dagar hur man vill ha det. Hur som helst så känns det väldigt luftigt och skönt i nacken!