torsdag 29 juli 2010

USA - Söndag förmiddag

Janet är en människa som är på hugget jämt. Hon vill att vi ska göra så mycket som möjligt medans vi är här så vi inte missar nåt! Så denna förmiddag tyckte hon att vi skulle shoppa lite! Vem protesterar? Inte jag iallafall!

Vi åkte till Wallmart (tror det heter så), det var en av de största affärer jag någonsin sett!!! Hur stort som helst... Inte bara affären var stort, allt som man kan handla är oxå stort. En flaska med diskmedel är typ flera liter här! Denna affär var så himla rolig måste jag säga, jag hade kunnat gå där i timmar och titta...

Emmy hittade leksaker så pappa och hon gick och tittade där medans vi gick åt andra hållet och hittade garn! Lyckan var fulständig! Men sen börjar man kolla lite närmre och ser att nästan allt är acrylgarn... Det vill jag ju inte ha! Men de har en massa tillbehör som är rätt billigt, stickor, stickor och åter stickor....


Någon sa att trästickorna var billiga här men det var de INTE! Däremot var metallstickorna billiga och rundstickorna i metall. Rätt kul att de fanns i olika färger!


Hittade till slut lite bomullsgarn som jag köpte plus stickor naturligtvis!

Vi var även i skoaffärer där de hade converse för 24.99 dollar, det är så billigt! Köpte dock inga eftersom jag ändå inte kan gå i dom... Jag måste ju ha riktiga gympaskor... Jag köpte dock ett par skor till Emmy. Vi skulle köpt ett par nike eller adidas till henne men ack, ack... Inte ville hon ha sådana! Bäst att köpa det hon vill ha annars tar hon inte på sig det! Det blev ett par typ liknande converse fast lite stabilare.

Vi var oxå i andra affärer, en sminkaffär. Emmy skulle absolut ha en mascara så det fick hon en. Jag köpte oxå en mascara. Det fanns hur mycket som helst! Alla märken ni kan tänka er! Men man kan inte köpa allt. Vi var nöjda när vi for hem, det är huvudsaken!

Fortsättning följer...

1 kommentar:

Snäckskalsdalen. sa...

Jag läser vartenda ord du skriver och jag njuter av alltihop. Ni verkar ha det superbra, och visst är det kul med stoooorshopping! Massor att titta på, inte behöver man köpa så mycket, bara intrycken är nog.
Vilken underbar resa hittills! Kan tänka att ni njuter!
Ha det riktigt, riktigt bra och mera bilder åt bloggfolket - det är så kul att titta!
Marknaden verkade urhäftig!
Agneta kramar