måndag 21 mars 2011

Jag har varit på s(katt)jakt...

Jäkla kattskrälle som smiter ut precis när man öppnar dörren... Fast det är väl inte så konstigt egentligen... De små kulorna har ju trillat ner och alla "killbaciller" kanske gör att Buddha vill ut och göra barn på bygden.
Sen tycker väl Buddha att det är orättvist att hunden får gå ut och inte han (iallafall inte mer än en gång om dagen).

Sedan har jag varit på leksaksjakt oxå. Hittade fem bollar och en mus! Alla låg under sängen... Har ju en säng med sockel längst ner och inte fasen är det lätt att komma in där och leta efter saker... Buddha är numera för tjock för att krypa in där men leksakerna hamnar ju där ändå... Där och under badkaret. Så man riktigt får slita med att hämta fram dom... Han vet nog vad han gör lille Buddha...

Emmy byter idag hem... Två veckor utan barn är jobbigt... Fast min rygg säger att jag ska titta på sjukhusserier i två veckor och vila. Kanske inte en så himla dum idé... Fast jag vet att jag har extremt svårt för att vara helt stilla så länge. Visst att kroppen kanske behöver vila men min hjärna behöver lite stimulans oxå. Lite fika med kompisar har väl ingen dött av så det får det nog bli. Hjärnan börjar nämligen känna av vårkänslorna! Känner ni dom ni oxå?