tisdag 8 februari 2011

What happend?

Vad hände? Helt plötsligt, som i ett trollslag, är det sol... Städade hemtjänsten bort det dåliga vädret kanske? Iallafall blir man ju så glad när solen dyker upp. Det dripp-droppar överallt, ett ljud som låter gott i mina öron!

Här ligger mina pojkar och väntar på bättre tiden eller nåt...

Buddha har precis fått en liten tur i solen, några minuter sen vill han in. Dock gillar han att kolla på omgivningen men det blir lite kallt om den lille tassen tror jag! Gibson ska få gå en sväng om en stund. Han blir dock lite sur när jag går utan honom men det är lite svårt att gå med två djur. Speciellt om den ene står stilla på en fläck i flera minuter (Buddha) medans den andre vill gå tjugo meter till ett träd och lukta (Gibson). Jag reder inte ut det riktigt...

Jag har dock funderat på att köpa en korg som jag kan ha på rullstolen och ha honom i när jag är ute på promenad. Vad tror ni om det? Jag tror han skulle gilla det!

Dagens väder...

Framsidan och nedanför
baksidan:

Synd att det inte syns på bilden hur det blåser för det gör det ordentligt idag. Alltså ett "Jag-VÄGRAR-gå-ut-väder"... Hade jag nu inte haft lille hunden så hade jag stannat inne men ack, ack... Bara att ta på sig och börja traska... Dock så var det inte så kallt så på det sättet kunde jag ju uthärda men denna blåst...
Tack ni som gråter med mig i detta väder... Skönt att slippa vara ensam... 

Idag ska jag vara arbetsledare medans hemtjänsten städar. Ett roligt jobb kanske ni tänker men faktiskt så hade jag hellre kunnat städa själv... Önskar att jag iallafall hade ork till att städa lite mellan gångerna som hemtjänsten är här men jag kan inte. Någon gång åker dammsugaren fram men efteråt är det så jag tror jag ska svimma eller nåt! Svetten rinner litervis och hjärtat bankar, bara att gå rätt in i duschen efteråt (Sen kommer ju värken oxå som ett brev på posten och mer värk behöver jag nog inte!). Nä, bättre jag håller mig till arbetsledar-rollen tror jag. Den är mer skonsam mot min kropp!