söndag 6 februari 2011

Vad jag INTE gjorde igår...

Ja, jag tittade inte på melodifestivalen iallafall... Kanske är jag tvungen nästa helg för Emmy kanske vill titta men får jag välja så hoppar jag över det... Tycker det helt enkelt har blivit "to much" av det hela. Spänningen som fanns förr finns inte längre... Nä, jag höll mig till sjukhusprogram hela lördagskvällen så nu vet jag hur man opererar bort tumörer både här och där ;-)

Idag är det faktiskt SOL! Buddha satt innan i fönstret och berättade med hög stämma att solen sken honom i ögonen. Jag sa till honom att solen är bra för hela kroppen, så det så! Han är rätt rolig på det sättet kissen... Han berättar gärna om allt som händer. Ibland tror jag att han "mjauar" för att kolla var jag är för det låter nästan som han säger "Mamma? Var är du?"

Nu har vi precis kommit in från en liten runda ute. Först tog jag ut både Buddha och Gibson. Gibson kunde inte kissa utan kollade så Buddha var okej hela tiden. Efter ett tag såg det ut som om Buddha frös så då fick han gå in och jag tog en ensam sväng med Gibson. Då gick det bra att kissa!

Nu ska jag dricka kaffe och äta semla, mums!