söndag 25 april 2010

Min regnbåge!

Ja, jag tycker nog att det ser ut som en regnbåge allt, sjalen jag stickar. Jag tycker färgerna är underbara att titta på...


Här kommer fler kort från Anettes och min runda till hembygdsgården. Här är brunnen. På grund av att dom började med våffel-söndagarna så var dom nog lite tvugna att dra in vatten men innan dess fanns det bara brunnen.


Att ett träd kan ge sådan fin skugga! Jag har alltid gillat träd...


Här har ni dagens favoritbild:


Detta gula mot en alldeles klarblå himmel! Så snyggt så man kan tro att man inte har tagit kortet i Sverige!

Denna dagen har varit en mycket bra dag måste jag säga... Värken i min höft har lugnat sig, jag har haft en underbar utflykt med Anette och hållt mig vaken HELA dagen! Tänkte till och med lägga mig tidigt. Det är iallafall min tanke. Har alltid haft svårt att somna men somnar jag så sover jag väldigt hårt. Imorgon kommer min prinsessa tillbaka... Eller rättare sagt; livet blir som vanligt igen... Skönt...

En underbar dag helt enkelt!!!

Jag är nyss hemkommen efter en alldeles underbar tur ute i det fria! Jag fick med mig Anette på en runda med våra el-rullar. Kosan styrdes mot Norra Solbergas hembygdsgård som ligger 2,5 kilometer från samhället. Vägen som vi tog dit var en gammal järnväg förr som gick till samhället Ormaryd. Järnvägen lades ner för många herrans år sedan (jag minns den inte så det var innan jag föddes) och numera är det en liten grusväg kvar som minne.


Här ser ni hembygdsgården. Här firas midsommar och det är julmarknad innan jul. På sommaren kan man på söndagar även åka hit och äta våfflor och dricka kaffe!


Gibson fick lulla runt bland vita och blåa sippor utan koppel och han var väldigt nöjd med livet!


Blåsippor fanns det gott om, ett helt hav med bara olika nyanser av blått, hur underbart som helst!


Denna byggnad heter "Fataburen", ett märkligt namn eller hur! Är det någon som vet varför den heter så så får ni hojta! Denna byggnad är flyttad hit från någon annan gård men den passar in bland alla andra gamla hus.


Anette och jag hade det väldigt trevligt och tjattrade om dittan och dattan hela tiden. Rundan tog nog en timme ungefär och då stannade vi en massa gången och njöt av både växter och djur. Man behöver verkligen inte gå långt för att hitta en vacker omgivning.