onsdag 14 april 2010

Att försöka lugna själen lite...Jag har varit ute och "gått" runt dammen för att försöka lugna mina uppstressade nerver... Dessa bilder kanske får er att förstå att denna runda var som balsam för min själ. Till sist hittade jag massor av jättesmå vitsippor som kommer att slå ut och smycka marken med dess vita blommor bara värmen håller i sig.

Denna damm har gett mig så mycket glädje och jag har massor med ungdomsminnen från den. Ön som ni ser på en av bilderna, var "vår" ö. Fick min första fylla på denna ö, däckade och vaknade av att jag kramade en björk!!! Har gått med hunden (på den tiden jag kunde gå alltså) runt denna damm massor av gånger. Det allra bästa är att den är så nära så jag ser dammen från mitt köksfönster. Härligt att ha sådan underbar natur bara några steg från hemmet...

NEJ, NEJ, NEEEEEEJ!!!


Idag kom min kära mor hit för att vi skulle fixa inresetillstånd till USA. Sagt och gjort, vi började mig mitt och jag fyllde i alla uppgifter som man skulle. Sedan stod skulle man klicka i om man var fysiskt sjuk. Jag ÄR ju fysiskt sjuk, alltså klickade jag i det utan att kolla först vad detta innebar.

När alla uppgifter var klara klickar jag på "ansök" och vad tror ni händer? Naturligtvis så får jag ett NEJ! Jag går tillbaka och kollar vad detta verkligen betydde och gissa vad? Jo, i och med detta så har jag klickat i att jag har en fysisk sjukdom som gör att jag är en fara för landet!!!!

Renée blir en aning nervös och gör om sin ansökan. Gissa vad? Jo jag får ett nej igen... FÖRBANNADE SKIT! Jag fick klicka hit och dit för att kunna skriva ett mejl till dom om att jag råkade göra fel, JAG ÄR INGEN FARA, JAG LOVAR!!!

Nu får jag vänta på ett svar helt enkelt... Annars får jag ansöka om ett visum eller ta mig in i landet illegalt ;-)