fredag 12 oktober 2012

En sorgsen dag...

Det är inte lätt att ta farväl av en människa som egentligen kunde ha levt 20 år till om det inte hade varit för att sjukdom kom och tog slut på det hela. 
Ändå måste jag säga att denna begravning var så fin...
Kyrkan var överfull, en del .fick till och med stå längst bak

Barnbarnen sjöng så vackert, en fin sång som klingade så fint i denna lilla kyrka. Sedan sjöng kantorn "Stad i ljus" som Tommy Körberg vann den Svenska melodifestivalen med för en massa år sedan. 
En hel hög med rosor blev det på hennes kista när vi alla gick fram och tackade för att hon hade funnits och att hon skulle vila i frid... 

Efteråt, när vi kommit ut på kyrkbacken, konstaterade vi alla att det var en otroligt fin begravning. Hennes önskan var att den skulle vara precis så som den blev.
Jag kommer minnas Anita med glädje i hjärtat. EN människa som har gjort så mycket för samhällets barn, tror nästan alla ungar har haft henne som "dagismamma"!

Nu är det hennes nära och kära som ska lära sig att leva utan henne...
Jobbigt...

Redo...

Jag är redo... Idag ska vi göra något väldigt trist, vi ska till kyrkan och ta farväl av en liten kvinna som var så stark... Tyvärr räckte inte styrkan ända fram, hennes sjukdom tog till slut över och hon fick en välförtjänt vila. Ibland kan döden komma som en befrielse och det tyckte jag nog att den gjorde i detta fallet.

Så jag hedrar dig med min fina kjol...
Vila i frid Anita...