fredag 26 november 2010

Restgarns-sjal

Har man som jag stickat en jäkla massa sockar så får man en jäkla massa restgarns-bollar över som ligger och skräpar någonstans. Tänkte att jag skulle göra något åt detta och samlade ihop alla små nystan jag kunde hitta och började sticka. Visst först inte riktigt vad det skulle räcka till men se det blidde en riktigt stor sjal av det hela:


Kan dock säga att det inte var helt enkelt med massor av trådar överallt... Jag tycker nog att det blev rätt så fin, ser lite ut som en trasmatta! Eftersom det är raggsocksgarn så är den varm och go. Det får bli en "sitta-i-soffan-sjal" tror jag.

Idag behöver jag både min soffa och en varm sjal tror jag... Igår satte jag nämligen upp gardinerna i köket... Gissa vem som mår pest idag? Ja, ja... Nu är det gjort iallafall och något mer pynt ska jag inte ha! Nu kan jag vila ända fram till dagen efter nyårsdagen för då kan jag ta ner skiten!!!

Det finns inga dåliga väder...

Minus 8,5 grader utomhus... Då kan man inte se ut annat än så här:

"Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder"

Ja, eller hur... När man har klätt på sig halva garderoben så kan man nog inte göra mer. Eftersom jag sitter stilla i min rulle så kan jag säga att jag fryser lite ändå. Det finns dock lite saker man kian göra för att inte frysa så himla mycket:

Köp en "rump-värm-lapp" (sittunderlag kan man kalla det oxå)

Skaffa ett bra underställ

Klä dig lager på lager

Skit i att gå ut!

Har man hund så måste man göra det sistnämnda...