tisdag 6 april 2010

Första cykelturen!


Än så länge gick det att cykla på en cykel som egentligen är för liten! Emmy ska få en ny cykel men vi har inte varit och köpt den än. Det gick ju att cykla ändå.


Vi hann oxå titta på vattenflödet vid dammen. Det rann på om man säger så ;-) så skummet yrde! Jag tycker det är så rofyllt att lyssna och titta på vatten som forsar fram. Solen sken men ack vad man bedrog sig om att det skulle vara varmt, jag frös så det kändes som om isvatten hade börjat rinna i mina ådror. Det blev en kopp varmt kaffe när vi väl kom in.

Sen har vi grejat lite, Emmy och jag. Jag har skrivit ut en massa bratz-tjejer på papper så hon kunde färglägga dom. Emmy har legat på golvet och ritat och målat hela eftermiddagen, tala om att både vara kreativ och ha fantasi. Imorgon ska barnet leka med sin bästis så då får jag väl ligga i soffan och bara vara en tråkig mamma ;-)

En dag med mitt älskade barn!

Påsklov är det denna veckan. Det betyder att barnet är hemma från skolan. Just idag fanns det ingen att leka med så det fick bli en "mamma-barn" dag idag. Vi började med att åka till Eksjö för att hämta Emmys pass. Sedan ville Emmy titta på skor. Finns det några skor i Eksjö till vettigt pris? Svar: nej... Alltså styrde vi kosan till Nässjö istället.

Väl där hittade Emmy ett par "converse" som inte är ett par riktiga converse. Jag ni fattar va? Hon ville haft röda men det fanns inte så det fick bli svarta. Sen gick vi över till Lindex och köpte lite dop-kläder. Eftersom vi ska på dop på lördag måste vi väl se lite vettiga ut (helst)...


Här är Emmys "stass": En tunika/klänning med tights till.


Mina tights hade fina nitar på sidan.


Jag köpte en tunika/klänning som skiftar i grönt (kanske inte syns), den ska vara rätt stor så jag köpte även ett linne att ha under. Ska dock prova den lite hemma för jag blev lite osäker på storleken. Jag hade ju min korsett på mig och den tar ju lite plats liksom. Jag är rätt nöjd men min plånbok har fått utslag och rabies...

Emmy var så himla nöjd och sken som en sol hela dagen! Vi hade tänkt att gå och fika efter shoppingen men vi var lite hungriga och då kom vi på att det var bättre att beställa en pizza när vi kom hem. Iallafall har det varit en alldeles underbar "mamma-barn" dag, till och med solen sken ett tag. Nu sitter vi och vilar oss lite. Det kostar på att ligga på topp!