onsdag 11 maj 2011

Läkarbesök...

Jag älskar min doktor... Han är en pärla, en på miljonen liksom! Idag var jag på besök hos honom, främst för att han skulle skriva ut nya recept men oxå för att jag ska ansöka om bilstöd hos försäkringskassan. Som läget är nu kan jag inte riktigt köra min bil, har svårt att frikoppla och växla plus att detta med att ratta är lite krångligt. Hejco skrev tydligt hur jag mådde, han sa att man måste vara tydlig när det handlar om försäkringskassan!

Sedan berättade han att allt fler personer med EDS har tagit kontakt med honom. Jag har en känsla att det är lite för att jag har skrivit om honom här på bloggen. Eller? Skriv gärna en kommentar om du har kontaktat Hejco efter att ha sett detta på min blogg. Det skulle vara kul att se hur många det är som har blivit tipsade.

Han tyckte att jag kunde fortsätta göra reklam för honom och Nässjö Läkarhus. Vem vet, om några år kanske det går att göra ett centrum för just EDS i Nässjö! Jag har iallafall lämnat min kropp till Hejco (what?), eller till forskning kan man säga. Jag har lovat att om han vill testa nåt eller vill se leder på röntgen eller vad som helst så ställer jag upp. Bara det inte gör satans ont har jag sagt!

Nu blir det lugnt och fridsamt resten av dagen. Vädret är ljuvligt så jag ska ut med hunden och njuta av solens strålar!