onsdag 31 mars 2010

En till sjukling i familjen...

Min syster har inte mått sådär himla bra på ett tag. Muskelvärk, huvudvärk och en bruten tå! Detta gjorde iallafall att hon kom i kontakt med sjukvården. Det ena ledde till det andra och EDS kom på tal. Som tur var så var det en läkare som visade intresse och nu har dom gått in i mina journaler och tittat. Jag har naturligtvis givit mitt tillstånd om detta!!!

Läkaren trodde att det är en mildare form av EDS som syrran har (om man jämför med mig alltså) eftersom syrran inte riktigt har samma överrörlighet som jag. Hennes läkare skickade iväg en remiss iallafall om utredning så nu får vi se vad som händer. Det är ju alltid bra att ha en diagnos i ryggen om det skulle hända något.


Jag och min syster, syrran till vänster (det syns kanske att jag inte mådde bra här, huvudvärken from hell....)

Dagen har gått åt till att åka till staden och handla. Tyvärr drog det ut på tiden så vårat stickcafé ska vi ha imorgon istället. Anette och jag hade abstinens efter godis och därför var vi så illa tvugna att handla idag. En påsk utan godis är som en korv utan bröd, typ! Det är iallafall så himla bra att skylla på att man får äta godis för det är påsk!

JAG VILL ÖNSKA ALLA ER SOM LÄSER EN RIKTIGT GLAD PÅSK! ÄT, DRICK OCH VAR GLADA!!!

Här kan du vinna garn!!!

Mormors bod: 10 000 röda rosor...

Kvällpromenad med en väldigt söt tax!

En av mina vänner, Anna-Britt, har jag inte sett på några dagar. Eller rättare sagt mer än en vecka! Då blir man lite så där nervös att dom kan vara sjuka eller så... Därför ringde jag henne igår för att kolla så allt var bra. Tack och lov så var hon som vanligt men hon hade gått med hunden åt ett helt annat håll nu en tid och därför hade vi missat varandra.

Detta är iallafall hennes helt underbara tax Egon! Kolla in hans framtassar så dom pekar rakt utåt, hur gulligt som helst!


Sen tänkte jag att jag skulle få både Gibson och Egon på samma kort men som ni ser så misslyckades det katastrofalt... Eller dom ÄR ju på samma kort men kanske inte i den position som jag hade önskat..


Vi var ute och gick i en och en halv timme och pratade om allt mellan himmel och jord. (Bjöd även in henne till stickcaféet vi ska ha ikväll!) Mest pratades det om hundar. Hennes Egon är pilsk som sjutton... Inte så konstigt när grannen i hennes trappuppgång har två tikar varav den ena löper... Inte bra om man säger så. Hon tänkte göra som jag har gjort med Gibson, kemisk kastrering. Han märker inte av en enda löptik längre och jag är i himmelen kan jag säga!

Vi pratade alltså kastrering och nu en fråga till er som läser: Kan en kastrerad han-hund börja kissa som en tik efter en kastrering? Själv har jag ingen aning men Anna-Britt hade hört detta. Är det så? Någon som vet?