fredag 25 februari 2011

Buddha fixar städning...

Ja, han kanske inte fixade så jag slapp städa direkt... Annars hade ju det varit fantastiskt eller hur!

Nä, så här var det: Jag satt vid köksbordet och pratade med Anette i telefon. Buddha var i fönstret och försökte hoppa upp och peta på en sak. Detta ville inte då matte utan försökte säga "NEJ" på skarpen... Detta fungerade inte så bra så nästa gång han gjorde detta sog jag näven i bordet "BONK"!
Buddha blev så rädd och hoppade rätt upp och ut från fönstret. I den vevan fick han med sig en av mina orkideér...

Inget gick sönder faktiskt trots att orkiden var planterad i glaskruka. Dock så blev hela bordet, en stol plus hela golvet fullt av "bös" och bark... Bara att ta fram snabeldraken alltså... Så nu vet ni vad jag har gjort ikväll!

(Buddha tänker nog att det är rätt åt mig för att jag skrämde honom så in i norden...)

Vad i hela friden!!!

Man kan ju titta på vilka trafikkällor som finns på bloggen. En av mina var denna:
"Indragen vapenlicens"
WHAT??? Ärligt talat fattar jag ingenting...

Prat om mat...

Morgonen är avklarad och nu är det middagstid... Hmm... Att vara ensam och laga mat är så trist så jag hellre skulle göra riktig skit-göra istället! Varför är det så trist då, jag ÄLSKAR ju mat? Måste ha något med min hjärna att göra, den gillar inte att hitta på nya, intressanta recept utan kan bara hålla sig till det vanliga, trista, ill-tråkiga som jag alltid lagar...

Jag vet att det finns olika recept-sajter och matprogram. Det ena värre än det andra faktiskt... Inget inspirerar mig dock. INGET! Min hjärna kan inte mata in allt det goda, den stänger av och så blir det som vanligt... Vad ska jag göra? Har ni något knep på hur man blir mer mat-glad? Jag kan säga att vann jag pengar, mycket pengar, så hade jag antingen beställt hämtmat varenda dag eller hyra en kock... Gärna en snygg manlig kock alltså...

Djur har inte dessa problem. De äter sitt torrfoder varendaste dag och är lika glada för det... Jag kanske skulle äta spagetti och köttfärssås varje dag jag oxå? Eller börja käka hundmat? Iallafall skulle jag bli glad om det blev som i futuriska filmer, de tar en kapsel med "middag" i och så blir de mätta. Ja, ja... Bara bita ihop och börja laga......nåt......kanske.........pasta? Idag igen?