lördag 3 december 2011

Seg kola...

Jag snackar om mitt huvud... Flera som känner sig segare i skallen än julen segaste kola? Om alla som var sega i huvudet skulle svara på min fråga så skulle jag nog få flera hundratusen kommentarer för alla man pratar med känner sig lite trötta eller är sega i skallen. Jag tror att bristen på sol i sommar har en del att göra med detta. Iallafall i mitt fall, det får nog bli till att köpa en sådan där ljusterapi-lampa... (för det har ju INTE något att göra med att man har en kronisk sjukdom, eller hur ;-))

Blöder gör jag än efter det där ingreppet jag gjorde för snart två veckor sedan. Jag undrar hur länge man ska blöda? Jag tycker det borde vara läkt nu men antagligen var det en större bit de tog bort, vad vet jag... Tycker bara det är så äckligt för fy hundan vad det luktar illa...

Har ni köpt alla julklappar än? Jag har nog köp alla tror jag iallafall. Jag kan glömma vad jag har köpt och tro att jag ska köpa flera. Inte för att det blir massor med julklappar i år. Vi vuxna köper bara en klapp till en person, det tycker jag räcker! Har man inte så mycket pengar så är det skönt att inte behöva köpa en massa klappar. Plus att julen är barnens högtid, bättre att köpa till Emmy.

Julkorten kanske man skulle ta tag i oxå... Alltid samma visa varje år, var är mina adresser? Varför kan man inte vara så smart att man har en adressbok? Jag har iallafall köpt julkort och frimärken så jag är redo!