lördag 5 mars 2011

Hur dum är jag då?

Jag har ju köpt presenter både kors och tvärs till alla som fyller år. Meningen är att vi ska dela ut paketen på kalaset imorgon. Nu har jag då "tänkt" lite... Det är inte bra att tänka alltid för jag kom på en sak:

Min bror och jag har bestämt att vi INTE ska ge varandra paket när vi fyller år...

Hoppsan... Ja ja... Tror jag får börja tänka lite oftare... Eller nä, jag kände hur jobbigt det skulle va...


Ps. Tack för alla positiva kommentarer angående min målning. Blev riktigt glad, tack! Ska försöka måla mera...

En galen dag av shopping...

Varför gör man det hela tiden? Åker för att shoppa alltså! Idag åkte vi till "de-la-stada" för att både shoppa roliga saker och tråkiga saker.

Roliga saker är då allt som inte är mat.

Emmy och jag tog ÖB i besittning och vi kom ut med diverse djurgrejer. Lite annat oxå för den delen för vem kan motstå en hjärtformad ryggborste? Med tanke på att min gamle heldog genom att gå i bitar så blidde det denna för en tjuga.

Mataffären tog jag i ett tempo som gjorde mig lite snurrig, tror inte jag fick med mig allt men jag började så smått att känna den pikanta smaken av "död" i mina fötter...

Väl hemma så skulle ju hunden ut... Inget man vill men jag tänkte vara lite kreativ och bad Emmy följa med och då skulle hon hålla Buddha. Sagt och gjort, solen sken ute så det kunde ju bli jättetrevligt! Vi gick ut och väl ute så började en storm blåsa så stackars Buddha såg ut som om han hade fått en elektrisk stöt i pälsen!

Sedan fastnade jag i dimman i soffan...

Att shoppa gör mig så trött plus att värken blir tusen gånger värre även om jag inte anstränger mig nåt vidare. Varför? Kan jag vara allergisk? Nädå, min kropp orkar väl inte sådant längre helt enkelt... Jaja... Jag får väl hitta någon lugnare hobby, får väl måla lite mera då...