måndag 4 april 2011

Tufsan blir av med en tofs...

Tofs och tofs... Snarare en ihoptovad mastodont tova! Barnet höll kissen och jag klippte försiktigt bort den. Nu finns där inga tovor kvar tror jag! Är nog skönt att slippa den tovan tror jag, måste ju sträcka i huden ju!

Tufsan blir mer och mer "våran" katt. Idag kom hon fram från sitt gömställe bakom sängen när jag ropade på henne. Emmy och Tufsan kelar och Tufsan till och med gnider sig både mot Gibson och Buddha! Vilka framsteg denna lilla sötis har gjort.

Nu ska vi snart lägga oss. Det är allt lite skillnad när det är skola... Då måste man upp i ottan och hoppa, en sak som jag verkligen har svårt för... Idag hade Emmy med sig en ny kompis hem från skolan. Där ligger jag i soffan som en annan "slappis" till mor... Imorgon ska de leka igen så hon blev nog inte allt för skrämd, skönt det! Verkade vara en snäll tjej, gick i klassen under Emmy. De gillade samma saker iallafall, katter och Sims!

Nä, ut med hunden för bövelen, sen sängen... Godnatt!

Ville bara berätta...

Jag har beställt färdtjänst tills på fredag. Då ska nämligen min mamma och jag åka till Elmia i Jönköping och gå på SYMÄSSA!!! Så ser ni en galning i rullstol som förmodligen kör sönder varenda monter så är det jag. Är det fler där ute som ska åka dit?