måndag 9 augusti 2010

Så vad köpte jag i USA då???

Jag har ju inte berättat det än, jag har ju som vanligt vimsat runt och glömt det! Ja, ja... Jag kan ju berätta att USA är ett shoppingens land (tycker jag). På grund av att de inte har samma skattesystem som oss så blir det mesta mycket billigare. Ta bara dessa converse som kan ruinera en människa i detta landet, där kostade de runt 250 spänn...

Jag stickar ju som ni vet, alltså får man fullkomligt stora slaget när man upptäcker att det finns en massa stickor som är i häftiga färger plus en aning billigare än hemma. Man fick dock kolla runt för allt var inte billigt! Här har jag iallafall köpt rundstickor, virknålar och dessa "örhängen", markörer alltså! Allt kostade väl en 7 dollar stycket (markörerna var billigare). Rätt bra pris alltså och fina färger!


Här är det fler rundstickor fast dessa är inte i metall (de grå). Det fanns massor av rundstickor i trä men inte tyckte jag att de var så billiga... Kanske om man jämför med Svenska men jag köpte iallafall inga (snål?).


Sen var det då garn. Ja det fanns ju hur mycket som helst men TYVÄRR så har Amerikanerna ingen som helst känsla för kvalite... Nästan allt är acryl. De vi var hos som fick varsin stickad sjal av mig hade aldrig sett ull som var mjukt!

Det fanns dock rätt mycket bomull i snygga färger så detta var vad jag köpte. Kan ju bli lite disktrasor!


Sen är jag ju förtjust i stenar och snäckor. I Bradenton hittade jag dessa fossil-stenar som jag genast handlade!


Hajtänder är ju populärt överallt i Florida. Här ser ni den svarta som jag fick av Jeanen (som jag ska göra ett smycke av) och sen en yngre tand (detta ser man på färgen) som jag köpte.


Sedan var min och barnets väska full... Hade kunnat köpa mer bomullsgarn men jag fick tyvärr inte plats... Sen köpte jag ju lite tröjor oxå och Emmy köpte en halv leksaksaffär... Så ni kan fatta att vi fick packa väl!