måndag 2 augusti 2010

Sarasota airport

Hello på er alla! Här sitter jag på Sarasota Bradenton Airport och bloggar. Igår skulle Janet hjälpa oss med våra biljetter. Man kan nämligen checka in via nätet och skriova ut boardincarden så allt är färdigt när man kommer till flygplatsen. Tror ni det gick helt smärtfritt att göra detta??? Svar är naturligtvis NEJ!

När Janet skulle skriva in oss blev det ett error och hon fick ringa till US airlines. Bara för att vi missade planet till Charlotte förra gången så hade de helt enkelt tagit bort oss från planet hem! Vilken jäkla tur att vi kollade upp detta dagen innan! Janet fick dock sitta i telefon i 2,5 timmar igår, inte klokt!

Då trodde vi att allt var ok, när vi kom till flygplatsen idag så gick det helt plötsligt inte att få in Emmy i datorn. Vad fan är det nu för problem!!! Då var hon incheckad två gånger på planet till Göteborg! Herregud säger jag bara...

Jag hoppas verkligen att vi kommer hem i ett stycke och att bagaget hamnar det de ska!Vi har varit med om så¨många gtrejer så jag blir inte direkt förvånad om det blir mer strul. Håll tummarna för mig nu är ni snälla!!!

Nu väntar en lååååång resa för oss. Jag ska försöka sova en sväng. Vi ses i Sverige nästa gång! Baj Baj!!!