fredag 6 april 2012

En dag som började uselt...

Vaknade och mådde RIKTIGT jäkla dåligt, så där dåligt så man nästan önskade att man fick lämna in liksom... Hade sådan värk plus feber, jag svettades som en gris (om nu grisar svettas?). Jäklar, tänkte jag, nu ÄR det influensa...

Åkte hem till mamma och pappa för en påskmiddag. Äta måste man ju även om man mår pyton. Efter maten gick jag och la mig, var bara tvungen! Låg i deras bäddsoffa och började fundera på varför jag mådde pest. Jag har ju mått så konstigt sedan jag bytta medicin... Då gick det upp ett liljeholmens! Det är ju medicinens fel att jag mår så här! Fast egentligen är det mitt eget fel för så här ligger det till: Jag tror att jag måste ta medicinen med PRECIS tolv timmars mellanrum. I morse blev allt förskjutet med flera timmar, inte undra på att jag mådde pest!

Så nu är klockan ställd i min telefon, nu SKA medicinen tas klockan 09:00 och 21:00. Mår jag inte bättre av detta så får jag lägga in mig och så får de köra en totalrestaurering helt enkelt! Jag är ju så van vid att jag har plåster, då finns ju medicinen alltid i kroppen så när jag tänker efter så är det inte så konstigt faktiskt.

Tack för alla påskhälsningar! Roligt att läsa det ni skriver, både mina kommentarer och era bloggar. Jag försöker att skriva kommentrer på era bloggar men jag har så många som jag skriver på så jag får ransonera. Är det någon som känner sig åtsidosatt så får ni hojta på mig!

Många kramar till ER ALLA!!!