onsdag 17 februari 2010

Ja inte fan blev det bättre!!!

Jag säger bara ALLERGI-CHOCK!!!
Man ska aldrig lita på om det står "100% organiskt/naturella ingridienser". Kan bli så förbannad på företag som lurar en så in i bomben. Hur roligt är det att ha ett red-fejs? Inte alls! Korten är tagna precis efter jag tog bort masken, sen hoppade jag in i duschen och skrubbade ansiktet ordentligt. Efter detta var det bara att smörja in ansiktet med super-fet kräm och gå och ta en allergi-tablett. Smörjt in mig med cortison-kräm oxå så det ska nog lugna sig men det kliar så jag skulle kunna riva av hela fejjan!!!

Nu ska jag göra mig vacker......eller iallafall göra ett försök...

Nervöst värre!!!

Jag pratar om gårdagens skidskytte där Ferry vann. Jag låg i sängen med spikmattan under mig och till slut kändes det som om spikarna gick igenom hela kroppen så nervöst var det att titta. Men denna halv-galne svensk (ingen kan ju säga att svenskar är stela efter att ha sett Ferry!) fick en djävul bakom örat och körde som besatt. Hoppas detta gör att skidskyttarna får blodad tand!

Gibson och jag sitter varje dag nu och tittar på OS. Jag i den ena halvan av soffan:

Gibson ligger i andra änden:

Idag mår jag iallafall lite bättre mot vad jag mådde igår. Har inte riktigt lika ont i mina fötter som jag hade igår. Kändes ungefär som att gå på krossat glas och jag höll på att bli helt galen. Detta är alltså nervsmärtor och det går inte att göra ett skit åt det mer än att försöka att inte gå på fötterna. Detta är ju inte så himla lätt eftersom jag hade tvätt-tid igår och fick gå upp och ner för trappen flera gånger. Det är bara att bita ihop och se glad ut. Ute kan jag ju använda min rulle. Inomhus har jag ju ingen sådan. Men jag har en arbetsstol som jag sitter på när jag t.ex diskar. Underlättar faktiskt mer än man tror.

Gibson börjar oxå lugna ner sig (tack och lov...). Nu är han nästan som han var innan han fick sprutan. Bara halv-galen alltså!