fredag 26 oktober 2012

Jag fick ett paket idag!

Jag fick ett paket på posten idag, paketet var min vinst från "Garnboden". De hade skickat ett meddelande till mig på Facebook om jag kunde skicka min adress, det meddelandet kom aldrig fram! Så jag skickade ett meddelande till dom och undrade var min vinst var och tur var väl det, annars hade jag inte fått detta paket idag.

I paketet fanns en beskrivning på barnkoftan som ni ser på bilden ovan.

Fem nystan av detta garn fanns oxå i paketet. Jag skickar ett stort tack för den fina vinsten!

Vid elva idag blev jag hämtad av min ledsagare. Idag skulle vi ÄNTLIGEN få tummen ur ändan och hälsa på Agneta. Vi alla tre har jobbat på "hemmet" ihop innan jag blev pensionär.
Agneta bor idylliskt på landet i detta röda hus. Vi blev bjudna på kaffe och goda mackor medans vi pratade gamla minnen och skrattade. 

Sen bar det av till Nässjö för handling av mat. Jag hade "eko" i min frys och kyl så det behövdes både det ena och det andra... Nu är det lite påfyllt och jag är nästan en tusenlapp fattigare...
Det är dyrt att äta!

Snö...

Ja, inte har jag beställt detta väder! Jag fryser så ända in i märgen idag och det måste vara på grund av snön... Tur att den första snön alltid smälter bort (hoppas jag!).

Nu ska jag då visa hur köket blev:

Jag har fått upp min anslagstavla men städningen är inte helt färdig... Eftersom det fattas lite i hallen (eftersom en rulle fattades) så är det ingen idé att greja färdigt. Sen får man ta lite då och lite då.

Här ser ni bägge tapeterna samtidigt. Känns konstigt att inte ha gardiner men det ska oxå fixas nya.

Idag ska min ledsagare och jag hälsa på en som jobbar natt på "hemmet" (alltså där jag jobbade innan), jag får fixa färdigt sen och hoppas att vaktmästaren har nyckel så min hall blir färdig idag!