torsdag 24 maj 2012

What a day...

Inte för att det är fint väder, det ser nämligen ut som om det alldeles snart ska börja regna (Stackars Emmy i så fall, hon är i skogen och orienterar...). Nä, det är en underbar dag för att JAG VILL ATT DEN SKA VARA SÅ! Hur många har inte hört att tanken kan flytta berg (eller nåt sånt), det är faktiskt sant!

Det är DU som bestämmer hur ditt liv ska se ut. En tanke i rätt riktning kan göra livet underbart! Börjar man dagen med att tänka positivt och mota bort alla dåliga tankar så kommer allt att bli mycket enklare. Ska man på ett tandläkarbesök och man tänker innan "det här kommer att gå åt skogen" så kommer det att göra det! Tänk att "det här kommer att gå så bra, jag har INGA HÅL" så blir det så! Tanken kan göra underverk, prova gärna några dagar att BARA tänka positivt om ALLT så kommer ni märka hur bra livet kommer att bli!

Den här lilla stumpan kom i natt och nosade på mitt ansikte. Till slut la hon sig brevid mig och jäklar vad vi gosade! Vilken duktig kisse hon har blivit, från att ha tillbringat första veckorna under sängen till att bli en riktig gosig kisse, det är så kul!

Sen har jag gått och blivit försäljare oxå... Jag säljer något som heter Kyäni, klicka in på sidan och sedan på "show products" så får ni se vad det är. Jag tror på detta med att tillföra kroppen viktiga ämnen så man mår bra. Jag har ätit vitaminer i massor av år och jag tror inte att jag hade mått så här bra om jag inte hade ätit det. Har man en sjukdom eller är föärsvagad på något sätt (psykiskt till exempel) så tror jag att det är så viktigt att tillföra kroppen lite extra så den "kvicknar" till. 
Vem som helst får beställa genom denna sidan. Det kanske är lite dyrt men hur mycket är inte din hälsa värd?

Varför ska man äta just Kyäni då? Jo, bären tas från Alaskas vildmark. Där uppe är bären (och annat oxå för den delen) inte förorenade. Folket där uppe är väldigt sällan sjuka och vad beror det på? Jo, de äter det deras natur ger dom...