tisdag 22 juni 2010

En tröttsam dag går äntligen mot sitt slut...

Igår åkte Emmy till sin pappa. Allt var hur bra som helst men på kvällen ringde hon och hade ångest och ville hem... Ja, vad ska man göra? Bara att ta hem det lilla barnet och hålla hårt om henne eller hur?

Jag hade ju bestämt att göra lite nu när hon vart borta plus att mitt kylskåp inte hade räknat med att hon skulle komma hem igen... Alltså var det inget annat än att ta sig till staden för lite inköp. Först blev det loppiset Ria. Där hittar jag alltid nåt och idag blidde det dessa ljuslyktor plus en glasvas som inte hamnade på bild, den stod i diskstället!


Emmy har varit väldigt anti detta med loppis men idag fick hon allt följa med. "Jag tror faktiskt att jag gillar denna affären ändå!" sa hon efter att hon hade hittat 13 böcker för en krona styck! Hon satte igång och läsa redan i bilen!


Sen blev det ICA och mathandling. Inget direkt roligt men utanför affären sålde de jordgubbar, det godaste både Emmy och jag vet! Jäkligt dyra är dom dock nu innan midsommar... En och en halv liter för 100 spänn... Man får äta sakta...


När vi väl kom hem så var jag så jäkla trött så efter middagen (Jag åt sill och potatis, Emmy åt köttbullar och potatis) så la jag mig i soffan och somnade stenhårt! Emmy pratade med mig men jag bara somnade hela tiden. Snarkat som fasen hade jag visst oxå gjort! Ja, ja, det kostar att göra saker helt enkelt!