tisdag 15 mars 2011

En aning stressigt...

Jag som har betalt för att ligga på sofflocket hela dagarna, ska jag behöva stressa? Ja, faktiskt! Idag blev det nämligen lite knapert med tid. Det lilla barnet hade i flera dagar tjatat på sin mamma om klipptid. Borsten fastnade på halva håret vid borstning och varenda morgon blev det ett jäkla liv när det skulle borstas. Idag skulle då de slitna topparna (och lite till) kapas till bekväm längd.


Så här fin blidde hon:

Hon fick till och med bling-bling i håret!


När vi var färdiga hos frissan hade tiden dragit iväg och helt plötsligt skulle jag ju åka till sjukgymnasten i Nässjö!!! Jag stressade så jag glömde min krycka faktiskt... Pappa var så snäll och körde mig, kan tänka mig att dagens städande/plockande i lägenheten gjorde att han inte ville att jag skulle köra själv. Tur var ju det för jag fick världens kramp i magmusklerna på vägen dit!

Väl där så blev jag utfrågad om mig och min kropp. Kramp här, överrörlig där, värk här och mjölksyra där...
Ja ja... Jag tror inte de kan gära under på mig men lite hjälp med avslappning vore ju bra. Sen sa jag till honom att jag inte vill att de rycker och sliter i min kropp då jag är extremt överrörlig så det skulle de inte göra.

Sen åkte jag hem typ...

Här ska ni få se vardagsrummet med den nya fondväggen:

Det är dock rätt så stökigt, jag har plockat och röjt idag men i Emmys rum... Ett rum i taget får det bli!

Nu är det fint i vardagsrummet!

Idag var det då dax att göra vardagsrummet en aning häftigare. Fettfläckarna och krapmärken skulle bort, fettfläckarna målade vi över i går kväll (målas de inte över så går fettet igenom dom nya tapeterna).


Det var två djur som undrade vad det var som höll på att hända, Gibson tog det hela med ro men Buddha var en aningens förvirrad.

Här börjar pappa måla limmet på väggen. Nu för tiden är ju tapetsering lite lättare, man bara limmar på väggen och slänger på tapeten! Eller? Okej då, man måste ju vara rätt så noga naturligtvis.


Här är resultatet:

En fin fondvägg på halva väggen döljer nu allt som måste döljas! Denna tapet är köpt på Rusta för 159 spänn rullen (tror jag det var...). För att göra en vägg lite piffigare gick det åt 2 rullar. Lite över 300 kr för att göra livet glatt! Jag har tagit "efter"-kort men dom får ni se sen.

Fick en fråga från Janeth som jag ska svara på, hon undrar hur min nacke mår typ?
Svar: Röntgade den för nästan 20 år sedan och då hade jag en whiplash utan att ha krockat. Alla kotor var ihoptryckta och hela nacken var sne. Jag vågar inte ens tänka mig hur jag ser ut idag... Har oxå nerver ikläm lite överallt och nu har jag ibland svårt för att hålla upp nacken för egen maskin. Japp, nu vet ni lite mer om min nacke!

Ett helt nytt rum!

Emmys rum blev klart igår! Det tog dock hela dagen innan sista vården kom på plats, det tar längre tid än man tror faktiskt. Så här ser iallafall själva fondväggen ut, som en skog. Tapeten är från ECO-tapeter (som faktiskt hade sin fabrik här i Anneberg förr i världen.):


Här ser ni hur det ser ut, dock så är allt bara inslängt. Vi hann inte greja med allt igår plus att tapeten måste sätta sig innan man ställer allt intill väggarna.


Blev hon glad då? Här ser ni en bild på henne och hennes sinnesstämning igår:

Faktiskt så var hon super-duper-glad och dansade hela kvällen inne på sitt rum. Idag på morgonen sa hon att hon var tvungen att gå in och titta en gång till på sitt fina rum innan hon gick till skolan, så gulligt!

Själv var jag ju och hämtade en ny stödkrage, den ser ut så här:

Den jag hade innan skavde på framsidan, mot själva "strupen" så att säga. Denna sitter som en "smäck", så skön och väldigt varm (inte alltid bra men vad ska man göra åt det?). Jag är så nöjd med den...

Idag har pappsen börjat med min fondvägg i vardagsrummet, ni får se det sen. Snyggt blir det!