fredag 10 december 2010

Jag kom iväg...

Idag kom jag faktiskt ÄNTLIGEN iväg på resan till Marie... Denna gången kom en himla trevlig taxi-kille som inte hade en blekaste aning om vart han skulle, hihi! Eftersom jag heller aldrig har varit hos Marie (iallafall inte på denna adressen) så fick vi slå våra kloka huvuden ihop och det gick alldeles utmärkt!

Här är köket...

...som vart ihop-kombinerat med vardagsrummet.

Här sover Marie,,,

...och här sover Maries barnbarn när de kommer!

Vilken praktisk skylt!


Marie har helt rätt böcker i sitt bibliotek ;-)

Inte ser man några grannar...

Här är hulliganen Wilma 6 månader! Hon är en schapendoes, holländsk vallhund alltså, som är lättlärd och ska inte fälla en massa hår. När jag träffade denna söta trasselsudd så blev jag faktiskt övertygad om att jag har fattat rätt beslut... Jag skulle inte orka med (kroppsligt alltså) en valp själv... Bra att Emmy och jag bestämde oss för att skaffa katt!

Marie och jag satt och pratade i ett par timmar om ditt och datt. Tiden går så fort... Nu får vi fasen se till att vi träffs lite mer ofta, eller hur?

Den där jäkla tummen...

Dagens "att göra" är följande: Besöka min före detta jobbarkompis (numera min ledsagare) Marie. ÄNTLIGEN säger jag. Detta besöket skulle ha gjorts för minst ett halvår sedan men tummen har suttit hårt och ända upp i tolvfingertarmen...

Första gången jag skulle åka dit så ballade min fot ur, hade jävel-ont och var tvungen att åka till doktorn istället... Andra besöket ballade Maries mage ur, hon fick maginfluensa... Så nu bara ska det ske!

Anledningen att jag så gärna vill åka dit är att de har ett nytt hus jag gärna vill titta på plus att Marie har köpt en liten hund (som säkert har växt och numera inte alls är liten längre...)!

Så nu blir det duschen och upp-piffning innan färdtjänsten kommer och hämtar mig! (Hoppas att det INTE är sur-gubben...)...