söndag 6 juni 2010

Det sötaste som finns!

Dessa sötnosar är endast 7 dagar och har idag börjat öppna sina ögon! Det är två pojkar och två flickor. Titta och njut...


Nu jäklar växer dom!

Som jag har väntat... Jag har 15 stycken orchidéer och inte en enda har blommat i vinter. Dom har bara inte velat... Sen kom jag på att jag gav dom för lite vatten, jag började vattna dom lite mer ofta , jag satte om dom och vips så började dom skicka ut stänglar!Just nu är det fyra av dom som har stänglar på gång. Sen är det flera av dom som har börjat växa och skjuter ut nya blad. Eftersom jag har köpt dom flesta utan blommor (snål är jag... Man får köpa 3 för 99 när dom saknar blommor) så har jag ju ingen aning om vad det är för färg på dom! Jag har en med prickiga blad som jag önskar skulle blomma för den är jag verkligen nyfiken på. Dock får jag vänta lite till för än har den ingen stängel... Jag får vara glad över dom som har kommit!

Ett halvt glas vin...

Igår kväll var Jag, Emmy och Anette bjudna till Anettes bror Anders för en liten grill-kväll. Anders hade köpt fläskfilé och flintastek och till det lite potatissallad och vanlig grönsallad. Hur mumsigt som helst!


Här jäklar brinner det ordentligt!


Emmy tittar på elden och är allvarlig...


Här ser ni Anders in action med flintastekarna!


Sen var det ju så att jag faktiskt tog mig lite vin. Typ så här mycket ungefär. Trots medicin som skulle kunna knocka en häst så tänkte jag att jag skiter i det, så himla farligt kan det väl ändå inte va att ta ett halvt glas!!! Inte kände jag nåt av det... Gott var det iallafall, vinet hette GOSA, ett passande namn på ett gott rödvin.

Vi satt i flera timmar och pratade, Emmy skuttade på gräset medans vi andra satt på altanen. Vi gick inte hem förräns myggen och kylan gjorde att vi helt enkelt inte ville vara kvar! Emmy satt i mitt knä i rullstolen på vägen hem så trött var hon! Somnade gott gjorde vi i allafall kan jag säga...