lördag 17 april 2010


Vilken tråkig dag... Emmy och jag har legat i var sin sida av hörnsoffan och slappat. Jag har sovit till och från HELA dagen! Emmy har legat och vilat och tittat på Nickelodion utan att säga ett ord. När hon blir tyst så mår hon INTE bra. Just nu är vi vakna iallafall men huvudvärken vill inte släppa. Känner mig nästan bakfull i huvudet fastän jag inte har druckit en droppe på över ett år!!!

Hoppas vi mår bättre imorgon...
(Tack ALLA för era snälla kommentarer, ni är för goa hela högen!)

Sjuk...

Denna dagen kunde jag lätt ha kastat i soptunnan direkt när jag öppnade ögonen i morse. Jag är sjuk och barnet oxå... Vi har fått nån liten bacill som ger oss huvudvärk, feber och trötthet. Inte helt olikt dom vanliga symtomen vi har till vardags men att lägga till en hög med skit på den skiten som redan finns blir en aning jobbigt. Så idag ska jag bosätta mig i soffan bara hemtjänsten har varit här.

Så idag kommer jag ta en vilodag (troligtvis alltså) från kommentars-skrivningen jag brukar göra. Det blir nog inte mycket gjort idag kan jag säga... Fast ibland är det rätt skönt att göra just INGENTING!

Ha det gott alla mina blogg-vänner och jag hoppas att ni slipper baciller och virus och annan skit och att solen lyser på er ALLA!