torsdag 8 september 2011

Har jag åkt rally???

Nä inte direkt men jag åkte färdtjänst igår... Kan säga att efter den lilla rondellen i Solberga började jag må så jäkla illa... Inte för att han körde som en galen rånare, utan för att jag är så jäkla känslig för detta med stötar, gupp och svängar så det inte är klokt. Kom fram till min kompis helt kallsvettig och illamående så jag trodde att våran trevliga förmiddag skulle bli precis tvärtom...

Jag kunde ju ha sagt något men när man väl börjar må pyton så är det inte det lättaste att få fram ett ord. Nästa gång ska jag säga till när jag beställer bil att de får köra i snigelfart!

Jag hade dock en underbar stund, illamåendet gick över, jag blev förvisad till den sköna soffan med kuddar kakom ryggen och skulle bara vara stilla medans husets ägarinna lagade den godaste mat jag ätit på länge... Kycklinglår med vitlök och någon sorts tomatsås. I denna sås var det stekt fläsk (fläsket stektes för sig och lades i sist typ) och det var det som blev pricken över I:et... Jag åt och åt och åt lite till, till sist kändes det som om jag skulle spräcka min korsett!

Pappa kom och hämtade mig sen och han körde som en gud hem, sakta och försiktigt... Idag har jag världens huvudvärk, det spränger som om jag hade tusen grader i feber ungefär... Typiskt när handläggaren för hemtjänsten ska komma... Eller kanske inte?