lördag 9 juli 2011

Ibland har man tur!

Kylskåpet hostade igång och går på sparlåga. Det liksom går hela tiden s´å nåt fel har det ju säkert... Det är från 1989 så det kanske inte är så himla konstigt om det går sönder! Inte dåligt att ha klarat sig ända tills nu men som de gamle säger så säger jag "det var bättre saker som gjordes förr"... Nu för tiden är det inte lika bra hållbarhet på grejer, fast å andra sidan är de nog mer miljövänliga nu.

Detta har jag ägnat mig åt denna kväll: Stickning och vindrickande. Har dock bara tagit ett halvt glas som vanligt...

Min trogne vän ligger vid mina fötter och håller koll... Visst att han ser skräckinjagande ut (kanske) för de som inte känner honom men den stora "vargen" blev borstad idag och då är man ynkligare än ynkligast! Att borsta magen är nämligen lika med dödsfara... Råkar man få tag i en tova så skriker han i högan sky! Inte konstigt att han alltid har varit min lille bebis...

De två andra djuren tittar avundsjukt på när vi sitter där ute... "Varför får inte vi vara med?"  Åh vad jag längtar efter att balkongnätet ska komma upp... Då får ni vara ute mins små kissar!

Imorgon får vi besök från en stick-galen kvinna! Spännande eller hur!
Fortsättning följer...

NEEEEEJ!

Det är lördag... På lördagar är ju allt annorlunda mot en vanlig vardag, de flesta är lediga på lördagar typ... Just denna lördag går jag upp och tar yougurt ur kylskåpet. "Märkligt vad den var varm" tänkte jag medans jag åt den... Går tillbaka till kylskåpet och kollar temperaturen och upptäcker att KYLSKÅPET ÄR SÖNDER!!!

Nej, inte på en lördag tänker jag medans jag slår numret till vaktmästaren... Mycket riktigt, det är inte bra att kylskåp går sönder på lördagar, man kan bara beställa dessa på vardagar... Som kompensation tycker han att det är lika bra att byta både kyl och frys. Ja man tackar! Han kunda komma med ett litet kylskåp på måndag som jag kunda ha så länge.

Så nu har jag lagt in isbitar i kylen för att behålla den lilla kyla som finns. Stackars Anette kommer att få det trångt i sitt kylskåp för jag kommer att flytta ner lite till henne! Tur att man har snälla grannar...