fredag 11 mars 2011

Mina pengar byter hem!

Eller ska man kanske säga alla jäkla kort man har! Det är Lindex-kort, coop-kort, djurmagasinet-kort, körkort, ICA-kort, sjukvårdskort, bensinkort, Visakort, bonuskort både hit och dit..... Själv har jag nästan aldrig några kontanter utan handlar med kortet. Man ska visst ha några kronor i plånboken för "annars kissar hundarna på en" enligt ett ordspråk...

Här ser ni ny plånbok till vänster, så ny och tunn! Gammal plånbok till höger, tjock och förbrukad...

Bägge är gjorda i skinn och min gamle har varit med mig i många år, nära 15 tror jag.... Måste vara bra kvalitét!
Nu började den dock rasera en aning...

Här kommer oxå dagen bild på Buddha:

Han är verkligen en trött kisse!

Sötis!

Inlägg nr 800!

Tänk att det har blivit så många inlägg på så kort tid... Har sagt att vi ska fira ordentligt när det är uppe i 1000 inlägg och så får det allt bli.

Idag skulle jag inte orka fira alls... Känner mig så sliten av att bara vara människa.Var först inne hos arbetsterapeuten och pratade. De ska komma underfund med vad jag är för en människa och vad jag behöver hjälp med. För att få fram detta ställer de frågor.

"Hurdan är du som människa?"

"Öh.... jag vet inte" svarar jag. "Hjälpsam tror jag kanske?" Det är banne mig inte lätt att hitta fram till alla svar. Jag vet faktiskt inte hurdan jag är som människa. Jag är en trött människa, det vet jag men hur andra uppfattar mig har jag ingen aning om.

Man kan ju tro att man är hur bra som helst men andra tycker att man är som pesten själv... Jag är en ärlig människa som gärna går rakt på sak. Detta kan inte vissa människor ta utan blir stötta. Bara för att man vågar säga vad man tycker så tror folk att man är kaxig!

Nu för tiden så skiter jag i vad folk tycker om mig, gillar de mig inte så behöver de inte prata med mig! Jag har några få vänner som jag har förtroende för, hellre några få, riktigt bra vänner än många ytliga kontakter. Sedan avskyr jag tjafs. Jag tycker si och du tycker så, that´s fine!

Nu kom vi visst ifrån ämnet (om vi nu hade nåt!). Efter frågestunden så åkte jag ner till apoteket som naturligtvis hade bytt datasystem så allt gick i snigelfart... Ja, ja... Jag är ju pensionär så jag är inte stressad! Sen in på Swedbank och hämta ett papper, blev nästa påkörd av en buss när jag skulle parkera! Okej att bussar har förtur men ibland får de väl skärpa till sig, man måste ju hinna bromsa eller?

Sen for jag till ICA och sen for jag hem... Nu sitter jag här och väntar på ingenting typ... Brevid mig ligger Buddha och sover, man blir inte lite trött av att se en helt avslappnad kisse! Det blir snart en lur på soffan tror jag...

Skynda, skynda...

Jag har ju som ni vet INGET att göra på dagarna då jag är sjukpensionär. Eller när man har permanent sjukersättning som FK har bytt namnet till. Låter fånigt tycker jag... Vad tycker ni? Visst är det lättare att säga att man är sjukpensionär än att säga att man har permanent sjukersättning?

ja ja... De får ju kalla det vad de vill, jag kallar det vad jag vill ändå!

Jo, detta med att jag inget har att göra... Nu ska jag ju rehabiliteras. Detta innebär att jag ska in till stan ett par gånger i veckan på behandling. Visst ska det bli skönt men jag känner redan att JAG HINNER INTE!!! Det tar så lång tid att leva mitt liv så därför blir jag stressad nästan. Det kommer sluta med att jag är sovandes dygnet runt tror jag!

Tänk vad livet kan förändras... Innan var jag en människa med någorlunda fullt ös på, nu är öset defenitivt borta. Jag saknar öset ska ni veta, jag saknar det hur mycket som helst...

Idag ska jag iallafall in till Arbetsterapeuten. Jag kommer att köra bil själv för naturligtvis så glömde jag att beställa sjukresor igår, suck och stön! Skulle varit bra om jag hade haft rullen med mig när jag åkte dit men det får vi ta en annan dag. Efter AT:n blir det en sväng till apoteket, följt av banken och till sist handla lite mat.

Det är min plan iallafall, jag hoppas att jag orkar fullfölja den. I värsta fall skiter jag i att handla mat, jag kan handla i affären här hemma i värsta fall! Allting ordnar sig på det ena eller andra sättet...