måndag 19 november 2012

Solen skiner!

En fin novemberdag med strålande sol, inte dåligt måste jag säga. November brukar ju vara mörkt och åter mörkt...Lite sol är aldrig fel, speciellt när så många lider brist på D-vitamin i vårat mörka land. Man ska passa på att sticka ut huvudet om solen skiner, då tankar man vitaminer till kroppen!

Jag ska försöka gå ut idag, jag är dock lite under isen... Badandet av tjock katt har gjort hela min kropp som ett stort ömmande blåmärke... Jag har tagit lite extra medicin så jag kanske kan vara lite mera uppe idag. Man vill ju passa på när vädret tillåter!

Emmy är hemma från skolan idag. Hon har hostat i natt så hon har träningsvärk i magen... Detta plus att en idiot ringde klockan 02:00 gjorde att jag har haft en natt med minimalt med sömn... Jag vet inte vem som ringde, numret var låååångt så jag hade ingen lust att svara faktiskt. Jag är ju lite känslig vad gällande detta med sömn. Jag behöver sova ordentligt varenda natt, gör jag inte det blir både min kropp och min hjärna som en vetedeg.

Ja ja... Ibland är livet lite åt det sämre hållet, bara att acceptera och hänga med i svängarna antar jag...
En vacker dag kan det ju hända att det svänger åt det bättre hållet eller hur ;-)