måndag 8 augusti 2011

Dessa underbara djur...

Eller vad tycks om Gibsons och hans tvillingbror "Hårius"?
Tyvärr så syns det inte hur stor hans bror är, jag kan lova att han är större än man kan tro!

Tusselussan har blivit en riktig gosekatt som spinner så fort man klappar henne. Hon är fortfarande skygg och gillar inte främlingar men hon hoppar gärna upp i knäet på kvällen och gosar så in i norden! Mysigt. Buddha gosar med mamma när mamma har lagt sig. Då sätter han sig nedanför sängen och med ett högt "MRRRRAUUUU" hoppar han upp.
Han bryr sig inte det minsta om han råkar landa mitt på någon av mina ömma kroppsdelar, nejdå, bara stövla på. Han tror att han är en liten bomullstuss som inte väger någonting!
Sedan vill han lägga sig på min huvudkudde. Är det då så att jag läser eller tittar på tv så går ju inte detta eftersom jag använder bägge mina kuddar. Tala om att Buddha blir sur, han sätter sig på ens bröst så man absolut ínte ska missa honom...
Så fort man har släckt lampan och jag har lagt mig på min kudde kommer han spinnandes som en traktor och lägger sig på "sin" kudde ovanför mitt huvud.

Här är två underbara kort på Tussan, hon älskar att ligga på detta sättet på soffryggen. Ska man inte ramla ner när man har somnat är det ju bra om man låser fast sig genom att ha ett ben åt vardera sida!


Hon ser ju JÄTTETJOCK ut! Jag kan meddela att när jag fick henne så var hon så jäkla smal, man såg ryggraden. Alla som såg henne tyckte hon såg så jäkla smal ut och hon var nog nära döden oxå. Vägde henne inte förräns jag hade matat upp henne lite, detta var vid kastrationen, då vägde hon 2,5 kilo. Nu väger hon 3410 gram, hon har gått upp mer än ett kilo sedan jag fick henne!

E
Hörde en trist sak idag.... När vi bodde i stan var Gibson kompis med en Staffore shire bullterrier som hette Zeb. Idag fick jag höra att just idag hade de tagtit bort honom vid en ålder av 15 år... Usch och fy säger jag bara...