onsdag 5 september 2012

Blåsigt värre!!!

Jäklar vad det blåser i träden idag! Katterna är ute på balkongen och jag hoppas de stannar på där så de inte blåser iväg ;-) Tänkte åka ut en sväng med rullen sen, är så sugen på att plocka lite svamp.

Igår var jag och hälsade på den väninnan som har cancer... Så sorgligt att se hur fort det kan gå... När jag kom så låg hon i soffan och vilade. Hon såg ut som en liten sparv... Så smal och så trött. Hon har haft ett rent helvete genom hela livet med en kronisk sjukdom och nu detta... Ibland önskade man att man kunde trolla.

Vi ska alla dö men att veta att man har döden bitandes i hälsenorna är inget man önskar någon. Då får man faktiskt lov att klaga som jag sa till henne. Man behöver inte vara stark jämt, man får (och MÅSTE) få ut alla känslor, även de sorgliga. Det är inte lätt att vara sjuk och se alla som är ledsna, tror det nästan kan bli att den sjuke tröstar de som sörjer...

Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon får leva resten av sitt liv utan plågor och ångest, det lilla liv hon har kvar...

Mina kära föräldrar åker till Turkiet idag... Flyg från Jönköping så de slipper åka långt, det är så himla bra. Jag skulle vilja åka oxå men inte förrän det har blivit november, då är det ruggigt och kallt och så himla mörkt i Sverige. Att få lite extra D-vitamin då är inte helt fel. Drömma kan man ju eller hur:-)